Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Färgkombos

Färgkombos

scarves.120817

I höst är jag sugen på lite nya färgkombos och en ny scarvés att ha i halsen. Denna från Totême står på min önskelista.

orange.green.pink.120817

Färgkombon rosa, oliv, beige och ljus orange känns spännande. Dessa koppar kommer från Macpellian.

pink.tile.120817

Rosa kakel i badrummet kombinerat med trägolv i duschen, ja tack!

pink.green.120817

Och så var det den bedårande kombon rosa och grönt. Love it!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. ag har precis hittat till din blogg och jag tycker väldigt mycket om den. Ville bara lämna en kommentar att du ska keep up the good work!

  2. ? Blusen på översta bilden ? Vet du vart den är ifrån?

    Hälsningar Susanne

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny