Mama-Isabel-Adrian-Foto-Emily-Dahl-7

Isabel Adrian

Omslag-Mama-Isabel-Adrian-Foto-Emily-Dahl-1När det fortfarande var kallt och grå vinter på den skånska slätten så begav jag mig till Isabel Adrains sommarhus som de har utanför Malmö mellan bördiga åkrar. En kul och intensiv dag kan vi väl kalla det. Både ett jobb för Mama och ett för Family Living. I somras kunde ni se Family Living jobbet. Och nu Mama. Missa inte det fina jobbet!

 FL-Isabel-Adrian--Foto-Emily-Dahl-1 FL-Isabel-Adrian--Foto-Emily-Dahl-2 FL-Isabel-Adrian--Foto-Emily-Dahl-12 FL-Isabel-Adrian--Foto-Emily-Dahl-15 Isabel-Adrian-Foto-Emily-Dahl-1 Mama-Isabel-Adrian-Foto-Emily-Dahl-4 Mama-Isabel-Adrian-Foto-Emily-Dahl-7

Vi i teamet var:

Fotograf Emily Dahl

Stylist Mia Anderberg/Harvest Agency

Hår och make up Amelie Holmberg/Agent Bauer

Kläder från bl.a babyshop.se, How To kiss a frog, Kapp Ahl, H&M, Lindex och For Good Luck.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny