Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Oatly ute nu!

Oatly ute nu!

 

oatly.commercial.cow.camera

För några veckor sedan så filmade jag för Oatly.  Ja, ni vet världens bästa och godaste havredryck(inte mjölk…) och så många fler produkter. (Mina favoriter är: i Kaffe, på Macka och i Mat.) Oatly har verkligen gjort den utlimata growth hackningen på mjölkindustrin. Efter att de blev stämda av den sura mjölkindustrin i egenskap av Svensk Mjölk, har Oatly fortsatt att rida på den sura kossan och få oss att skratta åt de gamla stofilerna i mjölklobbyn, så uppfattas de nu istället.

Oatly har gjort en del små filmer som jag har skrivit om tidigare. De finns alla på deras Oatly TV. Nu finns även de filmer ute som jag var med och gjorde. Där jag fick styla en ko, en gladiator, en vd och världens starkaste man som råkar vara vegan. Den bredden är min vardag som stylist alltså! Och HÄR kan ni se filmerna. T.ex hade vi Kosläpp.  Men min personliga favorit som har fått mig att tänka extra mycket är denna.  Varför finns inte alternativet havredryck på skolbespisningar, vem har sagt att mjölkindustrin äger den platsen? Och på hotellkedjor och flyg. Varför finns inte detta alternativ på varje någorlunda modern plats?

Jag tycker inte alls att komjölken ska utrotas helt. Men kan vi få ha ett alternativ? Som i längden är bättre för vår globala miljö?

oatly.cow.1

I väntan på att få vara med i sin scen.

oatly.toni.pettersson.cow

oatly.cow.2

Lite mera väntan. Mitt liv som ko. Kommer ni ihåg den sagan?

strongest.vegan.oatly

Världens starkaste man är vegan! Här är han Patrick Baboumian Han fick slåss mot Gladiatorn Panzar.

Gå in och kolla filmerna och nästa gång som du står i mejeridisken, ta några steg till höger och välj någon havreprodukt. Så har du provat iaf och kanske du blir frälst. Som sagt, i kaffe är godast i just…kaffe., men min son älskar att dricka den lika mycket som han älskar vanlig mjölk.

Love

Här en gammal intervju med Vd Toni i Veckans Affärer som jag tycker är läsvärd.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny