zara.fransar.1

Trender

Balmain dress s18 white high boots

Trender gillar jag inte att följa slaviskt. Det är helt enkelt inte klimatsmart. Men vissa saker är det kul att kolla närmare på för att plocka upp och lägga till din vanliga stil. I mitt arbete som stylist måste jag ibland dessutom lägga extra fokus på dem. Som denna vecka då jag ska styla en modevisning för en frisör som heter Bruno Weppe.  

Jag valde att inspireras av Balmain och Saint Laurents visningar för våren 2018 och coolaste Rihanna.

Då blir det såhär om vi översätter det till kedjorna som också har influerats och tolkat visningarna.

Fluffiga och “håriga” jackor från Zara. Matchas med silver kjol och höga stövlar från HM.

 

Balmain. En stor stickad tröja från HM matchas med samma stövlar igen. Alla outfits får ha samma stövlar för att ge en helhet till visningen.

Min favorit outfit från Balmain.

T-shirt mixat med en galet snygg volangkjol i hårt material, båda HM.

 

Saint Laurent visar som vanligt modeller så smala som möjligt. (med det menar jag modeller i storlek noll. Sk. Size zero.) Bakom detta ligger en modeindustri ute i Europa som många gånger talar för ett ohälsosamt kroppsideal. Därför väljer jag aktivt att inte visa bilder från deras outfits här. Jag kan bjuda på denna för att visa att det blir stora smycken.

Och så här blir outfitsen som inspirerats av deras visning.

Blusar från HM och kjol med brett bälte i midjan från Zara.

Mer bilder kommer framöver från hur showen blev.

Nu är det kanske inte så att någon väljer att gå ut i dessa outfits. Men det kan vara kul att inspireras. Ett par höga stövlar till ett par tajta jeans och ens stor tröja och en fluffigt hårig jacka! Och en t-shirt mixad med ett mer dressat eller galet plagg blir en skön mix. Tänk också på att flera av dessa plaggen går bra att hitta second hand. Tänker t.ex den här matchat med den silvriga kjolen eller den svarta med volangen! Hur coolt som helst! Eller den här chiffongblusen till den svarta kjolen med det breda skärpet från Zara!

Let the party start!

 

 

 

 

 

 

SparaSpara

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny