Johanna_bradford__krickelin_Lagerqvist-4-900x600

Johanna Bradford hos TWWP

Jag gillar The Way We Play av så många anledningar. Snyggt, bra, skön stämning och så är ju världens bästa fotograf Linda med och driver förstås.

Det har passerat många bloggare här igenom Lovely Life. Jag har varit med sedan starten, vilket är en ynnest. Jag bloggade på annat håll när Johanna och Amelia kontaktade mig och berättade att de ville starta en helt ny portal. Jag, Krickelin, MVHBorstahusen kom med och Lovely Life byggdes upp. Sen kom fler till. Att bygga en portal då innebar mycket tekniskt trixande och var nog en upptäcksresa. Johanna och Amelia kämpade och var så där fantastiska. När jag senare tog över kämpade jag vidare med teknik och ekonomi. Och jag gissar att Johanna håller med mig när jag säger ; Oj vad mycket jag har lärt mig på det här! Om mig själv, om teknik, om influencerområdet, om mänsklighet, om SEO, annonsering, business och om relationer.

Johanna lämnade tanten bakom sig och gick vidare till att starta sin egen blogg. Vilken fin blogg det är. Precis som Johanna faktiskt. Därför blir jag också så glad när jag ser Kristins fina bilder på henne och sonen Gillis  för The Way We Play.  

En annan fd Lovely bloggare är underbara Kristin Krickelin som jag gillar skarpt både som bloggare för att hon alltid följt sitt eget spår och som människa för att hon bara känns så självklar när jag möter henne. Hon har dessutom världens största hjärta och en skön klädstil.

Och så har vi ju sköna Sofia Mokkasin  som du numera hittar på Femina och som också har blivit med hund. Hur gulligt! 

Ny bloggare här på Lovely Life är Anna Kubel. Så underbart att få följa henne och hennes fina barn och tankar kring livet som mamma.

En annan ny bloggare här på Lovely Life och mamma vars hem jag längtar efter att studera in i minsta detalj är Therese på Plåthuset. 

Dessa blev det efter att ni varit med och önskat vem ni ville se här på vår lovely sajt. Och vet ni…. det kommer fler!!

Vad vill jag säga med det här? Jo, att jag och Linda är så stolta över att driva en sådan fin plats att vara på.

Love

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny