ravlunda.byvag.lovelylife.16

Hus på Österlen

Drömmer du om att flytta ut på Österlen? Spröjsade fönster, tegelvilla, cykla till världens vackraste strand, rosor och första tjing på loppisarna på sommaren?

När jag ser den här villan i Ravlunda by är jag beredd att sälja huset i Malmö och flytta ut på heltid till Österlen. Nu fungerar det inte riktigt med mitt liv just nu så jag hoppas att någon annan blir kär i detta vackra hus. Jag kan lova att det är den vackraste lilla by och den vackraste strand. Tänk att få sitta bland de där rosorna och njuta en sommarkväll och se Österlenljuset sippra in genom de spröjsade fönstren. På 5 minuter har du kört bort till Byvägen i Sankt Olof för att köpa ditt goda bröd.

Jag har ju också mitt älskade lilla torp bara 10 minuter från detta hus. Någon dag blir det kanske mitt året runt boende. Här kan ni se mer bilder från torpet. 

 

Du hittar mer info och bilder på Bjurfors sida.

Kanske dax att följa din dröm!

OM nu någon skulle göra det och bosätter sig här i huset. Snälla hör av dig till mig så kommer vi och gör ett hemma hos eller bara tar en kopp kaffe. Ett riktigt lovely hus ju!

Love

 

SparaSpara

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Camilla

    Åh, drømmen! Om bare man havde råd. ?

    1. miaanderberg

      Jag vet. Dröm vidare och spara lite varje månad så är du där en dag kanske. Vid en handpenning till ett litet hus vid vägs ände. Tänk också att det finns så många andra platser som har vackra hus och utsikter. I Småland och Norra/mitten Skåne t.ex kan man hitta ett litet fint torp för mindre än halva priset. Eller köp en lite enkel fritidsstuga/sportstuga och renovera. Dem hittar man ofta billigare. Renovera och sälj för att tjäna en peng!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.