nividas.miaanderberg.lovelylife.paris.1

Nividas glasögon

glasögon, optiker malmö
nividas eyewear

Lyckan är stor när Nividas har öppnat butik i Malmö. Glasögonbutiken med snygga bågar till bra priser. Vi har kunnat köpa online med recept ett tag och i Stockholm. Men nu finns de även i Malmö alltså och med en inhouse optiker. De har passande nog sin butik i samma kvarter som några andra favoriter, AB Småland, Grandpa och Meadow.

Jag och Lina besökte den snygga butiken. Det var dax för oss att se bättre ut…

Mina favoriter har länge varit modellen Paris. En klassisk modell som känns väldigt lätt och passar perfekt på min näsa.

Modellen Gothenburg är också en av många favoriter.

Tokyo gillar jag mycket…..

Modellen Havana är cool men passar inte mig så bra tyvärr.

Så vilka tror ni jag valde, Paris eller Tokyo?

Alltså hjärta Linas style, och hjärta Nividas och deras enkla ”köp glasögon till ett vettigt pris koncept”.

Love

 

 

SparaSpara

SparaSpara

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny