pile.jacket.men.haglofs.lovelylife

Hållbara julklappar veckan!

Jag brukar ju juklappstipsa inför jul. I år tänkte jag bara tipsa om julklappar som är hållbara på olika sätt. En julklapp varje dag som jag antingen önskar mig själv eller vill ge bort till någon kär.

 

En dunjacka som värmer under många år och som är producerad på hållbart vis är bra att ha i garderoben, istället för en som bara blir en trasa efter en vinter. Denna underbara kommer från ett av mina favoritmärken Haglöfs och står högt på min lista.

Min man har haft samma fleece i 12 år nu, bra jobbat där, men det är dax för en ny och mer effektiv i Polar Tec material med Blue Sign  märkning. Även denna från Haglöfs.

Det har kommit så många bra och nya material som är snälla mot vår planet och forskning mot mer och mer återvunna material pågår ständigt. En julklapp med Blue Sign märkning är både bra för miljön nu och längre fram.

Love

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny