Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Mysiga Sofielund

Mysiga Sofielund

Just nu är detta gathus till salu på mysiga Sofielund i Malmö. Visst blir en sugen! Vänta tills du ser den fina trädgården med ett uterum.

Fint renoverat, skönt med alla de gröna växterna ett boende och på en mysig gata. Väl värt ett besök och lite drömmar tycker jag. Här kan du se och läsa mer om huset.

Sen finns ju denna pärla i Limhamn, Djupadal, om en gillar mer ett hus byggt 1968. Det ligger i närheten av mitt hem och de här husen är favoriter bland många. Hur snyggt hade inte det kunnat bli!!

Love

SparaSpara

1

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så roligt att du tycker att vårt hus är fint! Vi har trivts jättebra men nu är det dags för ett nytt projekt 🙂

    1. Vad kul att du såg inlägget! Hoppas att visningarna går bra och att ni hittat ett nytt projekt! Kanske du måste höra av dig till oss när du fixat klart det. Så kommer vi och gör ett inredningsreportage! Eller känner du dig kanske redo redan nu för ett reportage i det du säljer? Maila mig! mia@lovelylife.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny