Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Support your sisters

Support your sisters

Underbara och duktiga Mir och Kristin (Krickelin) har gjort en kollektion i deras FGL store som heter Sisterhood. Missa inte dessa viktiga tröjor. De vill genom dem att vi kvinnor (well alla!) ska gå tillsammans och stå upp för alla kvinnors frihet att tala öppet och känna sig säkra i sitt eget hem.

De skänker 10% av vinsten per köpt T-shirt till Varbergs Kvinnojour. Du kan även välja att donera pengar till skydd för kvinnor direkt.

Dessa två tjejer! Inspirerande och så förbaskat bra.

Krickelin har ju dessutom en helt ny blogg! Krickelin´s  Kvar finns Kristins underbara universum, kanske något mer personligt och mer vardagsnära. Vilket vi älskar.

Love

P.S Jag vet att jag inte har skrivit på sistone. Mitt liv är överfyllt av plugg, jobb och livet. Var sak har sin tid…. Vi ses snart igen. D.S

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny