Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Support your sisters

Support your sisters

Underbara och duktiga Mir och Kristin (Krickelin) har gjort en kollektion i deras FGL store som heter Sisterhood. Missa inte dessa viktiga tröjor. De vill genom dem att vi kvinnor (well alla!) ska gå tillsammans och stå upp för alla kvinnors frihet att tala öppet och känna sig säkra i sitt eget hem.

De skänker 10% av vinsten per köpt T-shirt till Varbergs Kvinnojour. Du kan även välja att donera pengar till skydd för kvinnor direkt.

Dessa två tjejer! Inspirerande och så förbaskat bra.

Krickelin har ju dessutom en helt ny blogg! Krickelin´s  Kvar finns Kristins underbara universum, kanske något mer personligt och mer vardagsnära. Vilket vi älskar.

Love

P.S Jag vet att jag inte har skrivit på sistone. Mitt liv är överfyllt av plugg, jobb och livet. Var sak har sin tid…. Vi ses snart igen. D.S

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny