down.town.camper.sofa.sun.roof.top

Hotelltips i Stockholm – Down Town Camper

Om du ska bo på hotell i centrala Stockholm och vill uppleva något annat än ett vanligt hotell så checka in på Down Town Camper. 

Scandic har renoverat upp ett av sina vanliga hotell till att bli en upplevelse utöver det vanliga. När du har jobbat färdigt för dagen eller varför inte innan eller mitt i din dag kan du låna en cykel och ta en tur till Djurgården eller Söder, låna en kajak och rulla ner den till vattnet för en skön tur, ta ett yogapass eller häng med på en löprunda på morgonen. Här kan du se alla aktiviteter som erbjuds. Down Town Campers egen Lifestyle Concierge, den australiensiske Kristian Hell, ger dig gärna goda och inspirerande tips om Stockholm. Här kan du läsa en intervju med Kristian.

Utsikten över Stockholms takåsar från poolen på takbaren är enastående.

Baren och poolen på taket är väl värt ett häng och en mer eller nyttig drink. Här hittar du också en spaavdelning  The Nest. 

I takbaren kan du äta en ordentlig nyttig frukost eller så väljer du den vanliga men underbara hotellfrukosten i restaurangen på bottenplan.

I lobbyn finns även en barberare som fixar både hår och skägg för den som behöver det.

Down Town Campers helhetskoncept passar både den som egentligen hellre hade suttit på en stubbe i skogen och den som drömmer om närheten till naturen genom design. Rummen är snyggt inredda med en rustik känsla mixad med design.

Down Town Camper är helt klart värt ett besök!

3

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.