omstart.

Nu jäklar. Slut på all glömska i det här huset. Inga mer missade tider, kalas, fotbollsträningar, fiolspelningar, läxor, friluftsdagar, gympakläder, matsäckar och allt det där andra. Och det är ju inte så att jag inte försöker. Nämen jisses, vad jag försöker. Jag köper almanackor till tusen. Men det är bara en sak. Jag fyller aldrig i dem.  Har någon slags list-strategi som aldrig funkar.

Men nu, taa-daa! En bauta-stor griffeltavla.


 
Jag har ju funderat lite fram och tillbakagriffelväggar. Först tänkte jag måla direkt på väggen men det är ju sådär på pärlspont. Sen på mdf och skruva upp på väggen men det är sådär när man inte kan bestämma sig var den ska vara. Nepp, en flyttbar fick det bli. Så man får lov att ändra sig.
Så en 175×80 cm stor mdf-skiva. Först vanlig vit grundfärg (mdf suger massor annars) så klarar man sig galant med Granit´s lilla burk av griffelfärg. Den målades i två lager och ett sista, tredje som hälldes ut för att få en superslät yta. Ramen är vanliga kantlister som betsades med en lackbets som jag tycker är perfekt ton på. Jag köpte den när jag omöjligt kunde hitta rätt ram till NY-postern. Ramaffärs-farbrorn tyckte jag var helunderlig som inte kunde hitta rätt bland hans toppsortiment på flera tusen ramar. Det hade aldrig hänt tidigare och då hade han ändå varit i branschen i trettiosju år. Nåväl, lackbetsen heter 607 Brun och kommer härifrån.


Sådärja. Omstart blir det. På den största listan jag någonsin ägt. Det kan väl inte gå fel den här gången…
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.