som ballonger fast finare. och gladare.

 

Då var de här! På plats i affären!  Kalasfigurerna nummer ett.  Som godis, fast bättre. Så kalasa som bäst och häng dem bland de andra bollarna precis som här. Det blir liksom inte mer kalasigare än så.
 
 

Eller gör världens enklaste mobil tillsammans med den här. Och fäst dem på väggen som här. Som de bästa små kompisarna. Och som födelsedagspresent är de helt perfekta. Och som postpresent. Det är åt det mest magiska hållet när platta och saker blir runda och fluffiga.  Alltid.
 
 

 

Formgivna av illustratören Ingela P Arrhenius tillsammans med Omm Design. Och påtal om det, julens mest ljuvligaste Memory finns på lager igen. Och en hel del av alla Ingelas prints. Däremot är det någon månad tills Babushka-djuren finns på lager igen, men jag har precis fyllt på med Pocket Babushkan.
Och när jag ändå håller på, honeycombsen finns igen, i alla varianter och färger. Och alla ni som mailar om bokstavsbanner, förlåt att inget svar har kommit ännu Men den är helt slut och kommer inte förren i februari. Och precis så är det med väldigt mycket nu i affären, det mesta försvann runt jul. Men så fort jag får chansen så fyller jag på. 
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.