instagram crush!!

Det är ju inte varje dag man blir utsedd till månadens instagram crush!!  
Fint minsann. Tack så hemskt mycket till vackra online-magasinet
 
Det senaste numret –  the Tales of Midsummer issue – är liksom proppat med sommar. Och där kan ni läsa en lång intervju med mig ( in english! it´s good for you who usually have big patience with google translate… ) om allt mellan himmel och jord. Om vilken färg jag anser mig vara, om fototips, om varför jag har lite svårt för instagram, om barndomsminnen, drömmar och sådant.
 
Jag heter @sofiaatmokkasin på Instagram.
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.