Åratalsbryderi.

Plötsligt händer det. Inte särskilt plötsligt kanske. 
Men just nu tapetserar min pappa, så det händer!
Vi har varit fast beslutna om att tapetsera ska vi. Men vad i tusan ska vi välja. Och tapetprover har det hängt i år härhemma. Ja, faktiskt i år. Men det är väl bara till att göra´t tänker ni säkert. Men det är ju ett fasligt jobb och hemskt dyrt för att bara göra´t för att ändra sig. Så därför. Åratalsbryderi.

Och det är ju liksom inte hela huset utan de ”isolerade rummen.” Inte de rummen som bara fortsätter i hall och trapp och hall igen och sådär. Men så bestämde vi oss i alla fall. För en tid sedan. Att vi hamnade tillbaka på William Morris trots att vi svängt både åt Baker och Etsy. Så vårt arbetsrum skulle få Chrysanthemum och rummet mittemot skulle få Chrysanthemum Toile . Nu blev det tvärtom. 

Och så ska det tredje rummet få kära Pimpernel. 
Observera den lilla rutan i botten av bilden. Jo, vårt hus var tapetserat när vi flyttade in. 

Men eftersom jag bara att haft tapetproverna i ett drygt år nu har jag fortfarande inte bestämt färg. Bildbeviset är från januari 2014….här! Det blir den i mitten eller den till höger. Båda lika vackra, men det hänger på ljuset.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny