du vet väl att de är magiska.

Ett av våra favoritpyssel för Family Living. Och gulligaste Leo. 
Pyssla drömfångare till alla du känner och lova dem vackra drömmar!
Beskrivning kommer här…
Du behöver: Leta på loppis efter gamla spetsdukar i olika storlekar. Du kommer hitta mängder och de allra vackraste. På loppis finner du också broderibågar för max en tia. Sedan väljer du själv hur du vill dekorera din drömfångare. Vi har använt läderband, lavapärlor och fjädrar.
Lossa lite på skruven i broderibågen så att du kan lägga spetsduken mellan den inre och den yttre ringen.

När duken ligger centrerat så skruvar du ihop bågen igen. Sedan spänner du duken genom att dra i den. Tänk på att dra lite i taget. Gamla dukar kan vara ömtåliga.

Klipp bort överflödet.

Sedan är det bara att sätta igång att dekorera. Om det kanske kan vara lite knepigt för ett litet barn att spänna dukarna så kan även den yngsta lilla drömfångaremakaren gå loss här.
Det är bara fantasin som sätter gränser.
 Pärlor, band, fjädrar och paljetter, välj det du tycker är vackrast.
Alla sovplatser i världen behöver en drömfångare, det är så säkert. De är magiska som sagt, de filtrerar bort alla dumma mardrömmar och bara de goda finns kvar! 
Happy dreams,  som sagt och trots att jag borde vara vaken många timmar till så kommer jag börja mina sköna drömmar inom cirka 10 minuter. Efter en dag på schackturnering med Viggos klass och 300 andra ungar kan man inte önska annat…
1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.