inte varje tisdag.

I tisdags hade jag ett filmgäng från Perfect Day härhemma. Det var nya program för If försäkring och deras serie Stilsäkert som skulle spelas in. Har ni sett de tidigare fulla med inspo om inredning.  Med Farzad Farzaneh och  Amelia Widell  blev det en högst härlig dag. Och med Petra och hon hade kameran med sig, titta här om du vill se hennes bilder hemifrån oss. 
I april får ni se om det gick att luska ut några minuter genom alla skratt. 
Ingen med barn i huset har väl missat Barnens pod? Men i värsta fall så har de många bra timmar framför sig med lurar i öronen. Hur bra som helst om du frågar mina barn. 

De här ranunklerna är ju bara magiska. 
Jag älskar vallmo. Vita tistlar för färgens skull. Och clematis för att det vildar till det. 

Nu ska jag väcka fyra barn och stoppa in dem i bilen för en färd mot friidrottstävling. Förra helgen var det schackturnering. Någon sa en gång, dina barn är så tätt i ålder så de kommer ha samma intressen. Så fel hon hade. Men det är bra. Tyvärr kom vintern i natt efter spöregnet igår och jag önskar plusgrader på en sekund nu. Efter den här händelsen får jag lite rysningar av blixthalka…
Önskar er en fin helg! 
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.