20150512-MX8A5805tapettNYAxxxxxxxxNY1200

pixel art

20150512-MX8A5757tapettNYAxxxxxxxxNY1200Vi hängde på Strömma Farmlodge och det hela var så fint så man blir varm i hjärtat bara man tänker på det. Så mycket värme, pepp och kärlek. Som om all världens snällhet fanns där bland åkrarna och ängarna i Halland. Man kan ju nästan inte tänka annat än tack bloggen för att du lät våra vägar korsas med alla dessa människor. Och som om det inte vore nog med Kustfolks-gänget så en hel drös med super-rara upp, Malin och  Lina som bland annat gör Lite Kalabalik. Har du sett den vackra keramiken?   Johanna med Aprill Aprill som gav mig en stickling från sin palettblomma som faktiskt har en egen välkänd hashtag #palettbladunite . Så himla fin present. Jag ska vårda min så ömt jag kan. Det är något så romantiskt med sticklingar och tanken att blomman får ett evighetsliv på så vis. Nu tänker jag inte på mina ogröna fingrar och alla de blommor och växter som det varit precis tvärtom med när de kommit i min ägo… Så fick jag hälsa på Anna-Malin för första gången. Och Sara  kom långväga, tillsammans med Lisa Lemke . Eftersom jag är kär i Lisa´s bok så hade vi ju med en hög av den till Kustfolk. Såklart var den slutsåld sedan länge när självaste författarinnan dök upp. Lika inspirerande i verkligheten som på bok.

20150512-MX8A5805tapettNYAxxxxxxxxNY1200Såklart har jag massor av bilder från helgen. De kommer. Och en bonad rikare. Direkt från Marinas affär på Strömma

– Ahh, sade Viggo. Pixlar! Coolt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny