MX8A5473

IKEA Örebro på lördag

MX8A5429

På lördag är det dags för mig att föreläsa på Ikea Örebro. Det ska bli superroligt och jag hoppas att vi ses. Vad kommer jag att prata om då? Tänkte försöka inspirera på mitt sätt till att leva hållbart. Om varför jag tror att på att hitta sin personliga stil när det kommer till inredning och hur det hela är kopplat till hållbarhet. Om hur man går tillväga när man nu ska hitta sin personliga stil.  Lite om en medveten konsumtion. Och remake såklart! Tänker att jag slänger in lite färgkoder och annat matnyttigt också. Och så hoppas jag tekniken tillåter lite bilder i storformat. Hoppas du kommer! Här anmäler du dig

MX8A5470

Det kommer vara en härlig och inspirerande lördag på många IKEA varuhus runtom i landet. Här kan du läsa om vad som händer.

MX8A5473

Och om du nu inte befinner dig i Örebro är det flera föreläsningar rågång på lördag av sköna tjejer. Sara – Little Mix Fix It föreläser på IKEA Kalmar. Frida – Trendenser föreläser på IKEA Kållered. Jannice- Simplicity i Karlstad. Och Ida i Sundsvall. Klicka in på respektive bloggar så hittar du anmälningslänkar.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.