MX8A7543

twwp magazine

MX8A7416

Vissa torsdagar än bättre. Åkte upp till Stockholm för lunch med en vän som jag inte sett på länge. Glömde bort hela kameran för  lunchtid är faktiskt alltid för kort hur man än vrider och vänder på det. Fixade några saker i storstadsbruset men tänkte mest på hur sällan jag numera hänger just i de här kvarteren. Kände nästan lite lantisfeeling i mig otroligt nog… Men jag satte mig inte på första bästa tåg hem utan mötte upp Mia, Anna och Mari på Brillo för att snacka Lovely Life.

MX8A7419

Fick en önskan att snacka tatueringar med folk. Sådär på ren och skär nyfikenhet. När och hur och varför just den och den…

MX8A7422 Vi köpte blommor till några grymma tjejer. Mia var tyvärr tvungen att rusa till flyget hem medans jag åkte över till Söder för att lämna dem.

MX8A7425

Vid Hornstull (förövrigt passade jag bo att sjunka ner i en nostalgichock över alla år vi bodde här) spöregnande det så jag strök utmed husväggarna ända bort till stranden och Dusty Deco. Där var det nämligen lanseringskalas för TWWP Magazine.  Det är alltså tjejerna bakom fina The Way We Play som gjort en egen tidning. Snacka om en avundsjukefaktor, fast på ett snällt sätt då.

MX8A7440

Lousie , Karolina som står som redaktörer och Linda som plåtar magiskt. Saknas på bilden gör Bea Hellman som gjort den grafiska formen, den är klockren. Så grymma allesammans! Alltså, vilken tidning! Så snygg så man ramlar baklänges. Jag är så kräsen när det kommer till tidningar. Jag snöar in på min minsta lilla detalj och de tidningar jag tycker om mest är alltid gjorda i en annan del av världen. Tills nu då! WOW, den är supersnygg i allt och jag är så mäkta imponerad! Grattis igen! Där satt den.

Som en parantes så gick den fina torsdagen över till en väldigt märklig hemresa. Jag skulle varit hemma strax efter nio. Klockan ett kom jag hem. Ett träd stoppade all tågtrafik i världen, åtminstone kändes det så. En sväng till Västerås, vidare till Hallsberg istället för raka spåret. Och sedan en hel buss på sex personer till Katrineholm. Fast det var det värt.

MX8A7524

Nyfikna? Låt oss tjuvtitta. En massa sköna hem med Small talks. Här hemma hos Elin Renck med familj i NY.

MX8A7528

Tipsigt.

MX8A7543Och magiskt bildmaterial. Hej Amelia och Luca.

Twwp Magazine går att beställas här och snart även på Mokkasin.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.