Guldknappen

I lördags var det dags för Damernas Världs Guldknappen med mingel, gala, bubbel, visning och prisutdelning. Förra året hade jag precis fått reda på att jag var gravid. Oplanerat. Och ja det präglade lite hela tillställningen för mig men även Mia tyckte att det var rätt stelt.

I år däremot hade vi väldigt roligt och så var Lina också med! Lokalen var mer intim och människorna mer avslappnade och roliga. Trots att hela inramningen kändes typ som en scen ur The Devil wears Prada.

Innan galan åt vi middag allihop på Trattorian tillsammans med bland annat finaste fotograf Linda Alfvegren som tagit alla fantastiska bilder på Malin i vår nya höstkampanj för Lite Kalabalik. Jag hade på mig en klänning från Rodebjer som jag helt förälskade mig i när jag såg den. Men den var tyvärr för höstig på (och mina mammakilon sitter fortfarande kvar runt magen så jag fick dra in magen mest hela tiden, obekvämt). Skulle valt något lättare kände jag, det är ju sommar fortfarande. Men den kommer att vara väldigt fin framöver. Fick den steamad och allt i butiken. Och fast jag fick veck när jag suttit ner så slätades de ut fort när jag stått upp ett litet tag. Skorna var också Rodebjer från nån säsong sedan och halsband Lite Diva från, såklart, Lite Kalabalik.

Bla bla bla, nu blev det nattbabbel. Dags att säga natti natti! 

0

Kommentera

Stäng meny