Till bords

Jag är så kär. I älskade barnen och Fredrik men också vårt nya bord och, håll i er nu, i Linas matkasse. Det finns liksom inget som blir fel, allt smakar väldigt gott, recepten är väldigt enkla att följa, servicen är snabb och glad och vi har alltid det vi behöver hemma. I vårt liv är det ovärderligt. Nu har vi fått prova Linas matkasse ett par veckor och fått äran att recensera maten. Och det kan tyckas löjligt men vi kan bara säga positiva saker. Ja, eller, barnen har haft lite kommentarer på de vegetariska rätterna och när vi hade kryddig libanesisk köttfärs i Libabröd reagerade Ella och Petter på att det smakade starkt. Men annars. Vi kommer att fortsätta med Linas matkasse lång tid framöver. Den där kassen är heaven för oss. Och du vet väl att du kan prova du med? Just nu till ett extra förmånligt pris. Klicka här! När du kommit in på länken och valt vilken kasse du vill prova så klickar du på knappen "Beställ". Då följer rabatten med oavsett vilken kasse du väljer. Det kan inte bli enklare att få en enklare vardag. Stor kram från mig

0

Kommentera

Stäng meny