id.marcbymarc.luellabartely.fw14.1

Personligt hem?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Har tänkt mycket på det där med inredning och den trendiga personligheten och hela diskussionen som snurrat runt bland olika inredningsbloggar. Och shit vad svårt. Jag menar finns det något annat än ett personligt hem?

Det går ju egentligen inte att vara annat än just personlig i sitt hem. Alla hem ser olika ut. Det är ju en (eller två eller fler) person(er) som köper in sakerna och ställer och kombinerar dem på det sättet de vill. Och vem är stilpolis att säga att de har ensamrätt på en vis stil? Det kanske är flera hundratals människor som har samma stil som jag. Ska jag inte få ha den då? Eller de?

En annan dimension av diskussionen är att det kanske inte är så konstigt att det till viss del blir homogent i hemmen. Vi  blir hela tiden blir inspirerade av varandra. Det är ju det hela bloggvärlden och Pinterest bygger på.

Men jag tycker ändå inte att, till exempel, en tavla som hänger hemma hos mig, blir densamma hemma hos dig. För runt omkring står andra ting, andra inredningsdetaljer som tillsammans ger ett helt annat helhetsintryck. Man komponerar ju ihop saker på sitt eget lilla vis. Svårt som sagt men jag har lite mer tankar kring detta som jag ska skriva ner i helgen.

Ha en fin en! 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.