Processed with VSCOcam with f2 preset

#palettbladunite

Mvh Bla

Det finns alltså en blomma som har spridits via sociala medier med en hashtag. Det rosa palettbladet. En ombloggad blomma som började med min kompis Johanna. Hon och hennes Andreas var och köpte ett bord av ett par som hade en vacker palettblad och fick med sig en stickling. Och ja, resten är blogghistoria, precis som Ulrika skrev så roligt i sin söndagskrönika här på Lovely Life! Johanna har gett bort sticklingar till kompisar, släktingar och bloggare som i sin tur spridit det vackra palettbladet vidare.

Jag är en av dem. Just nu har jag två stycken på tillväxt hemma och massor av små skott som ska planteras. Ett av våra köksfönster har tydligen helt optimalt med ljus för där frodas den och blir helt galet stor. Så då och då får jag skörda den. Och även här på kontoret växer den vilt (nåja). Våra vackra palettblad får ständigt kommentarer och skott sprids vidare till kunder, leverantörer och kreatörer. Älskar det! Det är det som är så häftigt med bloggosfären och sociala medier. Att man kan hitta ett gemensamt intresse och dela med sig av det på alla möjliga sätt. Därför startade Johanna hashtagen #palettbladunite och utan att avslöja för mycket har hon och jag fler planer kring detta.

Och när det gäller den blå färgen i vårt konferensrum här på kontoret i bilden ovan så är den också något som spridits vidare. Jag fick färgkoden av käraste Karoline som har den målad i ett alldeles fantastiskt rum i hennes vackra hus. Och sedan dess har jag spridit färgkoden S 7020-B vidare. Som sagt, älskar det!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny