flared.16.2.15.2

Upp och ner

fru stilista insta mvhGemma insta mvhgemma1Processed with VSCOcam with f2 preset Gemma bikini gemma mvh borstahusen_1024 gemma-room-web Jag har nog aldrig rensat ut så mycket på en och samma gång som jag gjorde i helgen. Tror det har lite med min situation att göra. När det är kaos inombords vill jag ha ordning på andra saker. Jag befinner mig plötsligt ensamstående med alla barnen. Fredrik kan inte ens vara uppe två minuter. Han är totalt handikappad, går på tung medicin och ligger ner dygnet runt. Blir han inte bättre på sex veckor blir det operation. Och det kan ju ta tid att få en sådan operationstid. Så ni förstår. Jag kan inte ens prata om det. För jag vet. Det är inte hela världen i det långa loppet. Han lever. Vi lever ihop. Och så vidare. Så för att flytta fokus har jag rensat. I skåp och garderober. Och om vi då ska flytta fokus från något tråkigt till något väldigt ytligt så känns det som att jag har en ny garderob. Jag shoppade liksom loss i min egen garderob när jag rensade ut. Och fick fram saker bland sommarkläderna som jag glömt bort att jag hade och inte använt på evigheter. Smart ändå, att gömma saker för sig själv ett tag så att man ser på dem med nya ögon. Klimatsmart! Precis som bästa Mia brukar förespråka under hashtag #shoppaklimatsmart.

Jag hittade två par byxor och två par jeans som jag inte kunnat ha sedan jag var gravid med Charlie och Svante. Vilken lycka, jag som var på jakt efter nya jeans. Och så upptäckte jag även en stor lucka i garderoben (nåja). Jag är i behov av en vit skjorta. Så det får bli vårens investering. En riktigt bra vit skjorta.

Nästa helg ska jag därför åka till Råå. Inte Köpenhamn. Utan Råå. För just där finns två riktiga guldkorn till butiker. Gemma som var en av våra första återförsäljare till Lite Kalabalik. Som vi haft superfina shoppingevents hos. Men redan innan Lite Kalabalik så körde jag dit för att botanisera. Karoline har ett fantastiskt öga för handplockat mode. Personlig shopping när det är som bäst. Kolla in hennes blogg eller Instagram för fantastisk inspiration.

Och så finns Studio Stilista. Startad av Jenny aka Fru Stilista som har ett stort Instagramkonto med ljuvlig inspiration till garderoben och hemmet. En fin liten pärla med både väldigt exklusiva och väldigt prisvärda plagg. I Råå alltså. Denna lilla sömniga hamnby som liknar Borstahusen på många sätt. Mitt allra närmaste modemecka.

När det gäller den sötaste Elsa på bilden i omklädningsrummet ovan så följde hon med sin mamma Johanna och mig till Gemma på rean i julas. Iklädd sin finaste kappa, sina finaste byxor och sin finaste hatt. För att hon ville vara fin när hon åkte till en finbutik. Precis så sa hon. Och höll mig i handen när jag gick runt i butiken. Jag tror att jag har någon slags speciellt sken omkring mig i hennes ögon. För att jag är mamma till Svante och Charlie. Hon är så oerhört fascinerad av dem. Och det spiller över på mig. Älskade unge.

Önskar dig en fin vecka. Upp och ner. Life.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny