swim.kappahl.paula.adidas

Dubbelt upp!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Ja, snacka om dubbelt upp denna veckan. Av allt. Men det mest centrala var ändå att de två små älskade småbröderna här hemma blev 3 år i fredags. Tre år liksom! Tre år av dubbel glädje. Vi överraskade dem med sång och frukost på sängen och Charlie blev så glad att han från nyvaket tillstånd reste sig upp och började hoppa i sängen. Svante var inte sen att haka på. Livet med en tvillingbror vid sin sida.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Fotbollsskor var efterlängtade. De har travat omkring här hemma i storasysters och storebrors skor. Dessa var lite för stora de också men de växer i dem fort. Får ha andra skor när de börjar sitt lilla lag i maj.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Som sagt, efterlängtade skor.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Frukost på sängen, en ganska kladdig historia. Men god.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jag gjorde en liten nostalgitrip på Instagram och hjärtat svämmade över lite grann.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vilken ofattbar skatt jag hade i magen.

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Pyttelilla Charlie.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Och pyttelilla Svante.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Världens bästa Fredrik som tog hela föräldrarledigheten eftersom jag var tvungen att gå tillbaka och jobba efter tre veckor.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with b5 preset

Funkade uppenbarligen hur bra som helst kan vi konstatera så här tre år efter. Inga men för någon av oss. Ja förutom konstant trötthet hos båda föräldrarna. Men det har knappast med Fredriks pappaledighet att göra.

 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Igår var det dags för kalas och Ella fick välja blommor. Hon har varit så himla sjuk i veckan och förtjänar alla blommor i världen. Det har som sagt varit dubbelt upp på många sätt denna veckan. Med sjukdom, Fredrik borta i Paris, stora presentationer, styrelsemöte och födelsedagspojkar. Därför missade jag bland annat den fantastiska kick off som vi på Lovely Life hade torsdag och fredag på Hotell Tylösand i Halmstad. Så otroligt ledsen att jag missade den. Livet hopar sig ibland men Lina var där och eftersom en av de nya ägarna till Lovely Life är min vän Miasom sitter hos oss på kontoret, så kommer jag att bli uppdaterad på allt härligt som hände och som kommer att hända. Saknade dock att få tillfället att träffa alla de andra bloggarna på en och samma gång och ha utbyte av dem. Det var det som retade mig mest. Att missa dem. Attans. Hade sett så mycket fram emot att träffa alla. Nästa gång! Tills dess tittar jag in och inspireras varje dag av NannaSofia, Matilda och Nathalie, Mari, Anna, Marina, Mikaela och Hanna. Ja och Lina och Mia förstås.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Blommorna som Ella valde ut hos Skumpa & Spaljé fick sällskap av ljuvliga små vårblommor som Petter plockade till mig. Hjärta honom.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Redo för kalas.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Puss <3

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jag stod ute i solen och grillade korv.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Och så kom alla gäster. Bland annat min älskade mamma och morbror.

mvh kalas3 27

Min älskade svägerska.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vi sjöng och åt lejontårta. Lyckliga två små. Nu är det söndag och jag har yogat och sitter och jobbar undan på kontoret i Malmö. Fick skjuts ner av Johanna som skulle till Frukostfolket och Organic Makers för en superhärlig söndagsstart. Kan knappt tänka mig ett bättre sätt att starta en söndag än tillsammans med massor av härliga människor och härlig inspiration. Vet att Lina också skulle dit. Ser fram emot att se och höra mer därifrån. En så himla bra idé av Johanna och Hanna som har startat Frukostfolket. Mer frukost åt folket. Heja!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.