Vertigo

Vertigo
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Förra veckan hade jag en fin vecka på Malta med familjen där jag bland annat firade min födelsedag. Återkommer om det! En av mina presenter var en sagolik båtfärd och den andra ser du på bilden ovan. Kan fortfarande inte förstå att den faktiskt hänger där, Vertigo av designern Constance Guisset. Jag såg den första gången för ett par år sedan på Beau Marché i Köpenhamn och sedan tog även butik Miloii här i Malmö in den. Nu ska sladden fixas och glödlampan sättas i, men tills dess låter jag den hänga sådär. I mitt tak. Är så väldigt, väldigt glad för den. Tack snälla familjen. <3

Sitter just nu kvar på jobbet och försöker jobba ifatt efter att ha varit bortrest förra veckan. Hann bara jobba två veckor efter sommarsemestern sedan åkte vi som sagt till Malta. En ljuvlig vecka då jag släckte ner mail och tillgänglighet på mobilen (förutom på min födelsedag) och bara var i stunden. Fast att vara i stunden med fyra barn, Fredrik och mina föräldrar är lättare sagt än gjort. Eller jo, man är i stunden men det händer så otroligt mycket i varje stund. Så stunden är väldigt intensiv om jag säger så. Fin, men intensiv. Och nu är jag så hemskt mycket back med allting. Japp, så är det. Bara att jobba ikapp. Kram i kvällen.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny