Processed with VSCO with a5 preset

Vertigo

Processed with VSCO with a5 preset

Förra veckan hade jag en fin vecka på Malta med familjen där jag bland annat firade min födelsedag. Återkommer om det! En av mina presenter var en sagolik båtfärd och den andra ser du på bilden ovan. Kan fortfarande inte förstå att den faktiskt hänger där, Vertigo av designern Constance Guisset. Jag såg den första gången för ett par år sedan på Beau Marché i Köpenhamn och sedan tog även butik Miloii här i Malmö in den. Nu ska sladden fixas och glödlampan sättas i, men tills dess låter jag den hänga sådär. I mitt tak. Är så väldigt, väldigt glad för den. Tack snälla familjen. <3

Sitter just nu kvar på jobbet och försöker jobba ifatt efter att ha varit bortrest förra veckan. Hann bara jobba två veckor efter sommarsemestern sedan åkte vi som sagt till Malta. En ljuvlig vecka då jag släckte ner mail och tillgänglighet på mobilen (förutom på min födelsedag) och bara var i stunden. Fast att vara i stunden med fyra barn, Fredrik och mina föräldrar är lättare sagt än gjort. Eller jo, man är i stunden men det händer så otroligt mycket i varje stund. Så stunden är väldigt intensiv om jag säger så. Fin, men intensiv. Och nu är jag så hemskt mycket back med allting. Japp, så är det. Bara att jobba ikapp. Kram i kvällen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.