Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Här inne.

 
Det känns som om det aldrig ska sluta regna.
Men här inne händer det bra saker.
 
Vi flyttade ett skåp från sovrummet till vardagsrummet.
 
Hittade världens finaste lilla växasäng på Blocket.
 
Ett köksbord också.
Fast det står inte på plats än. Vårt eget ligger ute på annons just nu.
 
Och bebissängen står där den ska även om det ska upp nåt fint på väggen.
 Det ska det förresten ovanför P’s säng också om ni undrar.
 
Jag bläddrar lite i vårt gamla prospekt för att få inspiration.
 
Och så väntar jag något fint på posten.
Kan knappt bärga mig. hoppas det kommer idag.
 
Fin helg till Er.
 
Hej hej!
 
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny