Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Finpost…

Jag hade nog klarat det idag ändå, men det visste vi inte igår när vi bestämde att pappan 
skulle stanna hemma idag för att ta hand om barnen. Idag mår jag mycket bättre än igår. 
Tack för det.
Det bästa som hände igår var att ett fint paket från Mokkasin kom med posten.
Dessa paket alltså. Varenda sak vackert inslagen i silkespapper, så genuint, omtänksamt och
personligt. Jag älskar det!
En annan rolig sak som kom med posten var några förstoringar. Den vackra vid havet, 
på mina två killar, har duktiga Krickelin fotat.
Nu har killarna varit i stan hela förmiddagen och kommer förhoppningsvis hem med 
en ny matta. Och lillan och jag
 har en lugn dag hemma och hänger foton band och pinglor ovanför lillans säng.
Fin fredag önskar jag alla som tittar in här <3

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny