Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Av alla mina kartor är det här min finaste.

Lite grått just nu. Både inuti och omkring. Men det händer 
roliga saker också.
Som kartan.
Visst berättade jag i höstas att jag hade ett roligt projekt på gång.
Lite hemligt så där, men så tänkte jag att, äsch, jag berättar istället. 
Hör mig för lite.
Är Du intresserad av att ha kartan på din vägg? Kanske i en annan 
färgskala eller storlek.
Det är min pappa som gjort den tillsammans med sin kusin på 50-talet.
En fantasivärld med tusentals fantasigator.
Jag har fått full rättighet att jobba med den och trycka upp den. 
Förstår ni vilken ära och hur roligt det ska bli?
Den på bilden är bara 1/12 av hela kartan som ligger
 ihop vikt nånstans i Holland.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny