Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Från affären.

På morgonens promenad med lillan fick jag med mig det här från affären. 
Totalt inspirerad av Weronica.
 

En favorit bland téer är detta after dinner.

Och jag tror att jag har fått en ny upphakning. Rostade mandlar och havssalt är en 
alldeles ljuvlig kombination.
Och ekologisk lakrits slank med bara för att dom var så estetiskt tilltalande. Så typiskt 
mig och jag kan nästan få för mig att det är nyttigt bara för att det är ekologiskt.

Väldigt goda till kaffet dom också…
Och så fångade jag lillans goa fötter nu på morgonen när jag fotade till 
en annan grej. Hej hej, hoppas du får finaste dagen!
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny