Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Färgkombinationer, kartplaner och några tips.

 

Min pappa kom förbi med en hel låda utställningsmaterial från 80-talet.
En låda fylld av låtsasvärldar. Kartor som olika människor fantiserat ihop.
Och där fanns också vår karta med.
Jag säger vår karta eftersom jag fått tillåtelse att jobba med den. Fast det känns 
lite märkligt att ta åt sig äran. Min plan var att trycka några detaljer i kopparfärg, men för att
kunna genomföra det var jag tvungen att trycka kartan i mycket
 mindre format. Så synd.
Så idag tänker jag grått och testar accenter och kan fortfarande inte
 riktigt släppa den där bilden i huvudet…
 Foto: J. Levau.
När vi ändå är inne i den här färgskalan har jag två jättefina tips till er.
Det ena är J Levau shop.
Där finner du bland annat smycken, barnkläder, interiör och hudvård. Det är okomplicerat, 
naturligt och bra kvalitet. Vackert, organiskt och 
väldigt inspirerande!
Foto: Mackapär
Mitt andra tips är dom underbara mobilerna som Mackapär har börjat sälja här i sin shop.
Handmålade vaddkulor i färger valda efter humör. Visst är det fint!
Behöver jag säga igen att den svarta och grå burken lottas ut här?
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny