Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Moodboard Påsk.

Jag är inte så mycket för att högtidspyssla. Men jag älskar att duka.
Och jag älskar blommor. Så här ungefär tänker jag mig till påsk.
Just nu tycker jag att kombinationen ljusrosa/vita anemoner och ranunklar i en tät bukett
är allra finast. 
Fjärdrarna köpte jag på Prickig katt och påskäggen gillar jag mest alldeles naturliga.
Mina kommer från panduro och jag målade bara den vita kanten.
Äggkopparna finns på Indiska och jag tycker dom är söta att använda till
både ägg, godis och blommor.
Som vanligt får ni en bildkavalkad med snarlika bilder eftersom jag alltid har 
så svårt att sålla.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny