Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Måndag bland rosa kvistar och morris.

Vi promenerade genom azaleadalen på morgonen och jag plockade med
en rosa kvist.
Jag packar och fakturerar och ber om ursäkt om någon tycker att det 
tagit lång tid. Röda dagar, slut på packmaterial och en migränatack kom
emellan.
Men idag skickas en leverans. Två till USA och det känns ju lite 
magiskt faktiskt.

Jag blir så lätt stressad just nu. Tröskeln är väldigt låg har jag märkt.
Jag måste äta bättre, träna mer och våga be om hjälp och kanske sänka kraven lite?
Jag väntar med spänning på ett besked. Om det går igenom ska jag berätta mer snart.
Körsbärsblommor och kram till alla som tittar in här.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny