Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Lite Instagram på sistone.

När man tittar på senaste månadens Instagram känner man våren, eller hur?
Jag blir lite gladpirrig inombords av alla blommor och prickar.
Det har varit barfotafötter och träd i blom. Jag och lillan var blåprickiga en dag
och vi bjöd på jordgubbar och körsbär en brunch. Storebror fick nya skor 
och hjälpte mig flitigt att fylla vårt nya hyllsystem. Jag köpte en
gammelrosa tyllkjol på loppis och lillan har kryptränat så nu
kan hon.
Jag instagrammar mycket mindre nu förtiden. Ganska skönt eftersom jag
ständigt strävar efter närvaro i stunden, speciellt med barnen. Men om du vill
följa mig där så heter jag  @nannakerstin.
En av mina läsare har visst problem att få upp min blogg på bloglovin,
är ni flera som har problem med just min? Får kolla upp det i så fall.
Ha en fin söndagkväll nu och kolla in Fabrikens söndagsbilder.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny