Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

En eftermiddag med Drömma.

Igår hade jag blommig klänning på mig och dukade upp macarons och jordgubbar.

Drömma kom och drack kaffe och fick en försenad 40-års present. Visst är dom lika?
Ända sedan jag köpte kudden för flera år sen, har jag tänkt att det är Lotta.

Vi gick ut på min innergård och jag fotade till Fabrikens tema; utsidan, som
jag sen inte hann publicera igår.

Det verkar så enkelt att fylla 40, tänker jag, som fyller 34 inom några dagar.

Hon är så full av energi, visdom och sköna skratt den här kvinnan. Jag blir alltid på bra humör när vi ses. 
Allt känns liksom möjligt när man är med henne.

Och hon är otroligt vacker också. tänker att jag borde piffa mig själv lite mer och lite oftare.
Och jag tänker att jag skulle vilja fota mer människor. Himla kul är det.
Hoppas att ni får en fin helg nu. Kram <3
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny