Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Lite om storebrors rum och dagen.

 
Idag har en lite deppig känsla dröjt sig kvar. På morgonen fick jag veta att all personal
på storebrors förskola byter jobb till hösten. Dom där trygga som han tycker
så mycket om och som vi litar på.

 
Det blir säkert bra ändå.
Här har ni storebrors rum igen. Rummet som egentligen bara är en del av hallen,
mellan vardagsrummet och vårt sovrum.

 
Pärlhalsbandet är från när jag var liten. Sängen hittade vi på blocket och stolen
räddade mina föräldrar från ett soprum.
 
 
Idag har lillasyster och jag bakat glasstårta och gjort snabbvimplar
på löpande band för på torsdag har vi bjudit in förskolan till
sommarfika på vår gård.
 
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny