Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Små saker att bli lycklig av.

 
Det spöregnar utanför och jag kurar in mig i min nya fouta från House of rym och
rullar arken från Carta Varese. Dom var ännu ljuvligare än jag kunnat föreställa mig.
Helt underbara.
 
Bara en sådan liten sak, som ett blommigt pappersark, kan göra mig alldeles jätteuppfylld
och genuint lycklig. Jag vet inte om det är ytligt? Men jag tänker att det handlar
om ganska små och enkla saker.
 
 En vacker kopp, blommor, en låt, en handskriven lapp eller ett fint mail också för den delen.
Små ting i vardagen. Det krävs inte så mycket för att jag ska bli uppfylld och inspirerad.
 
Någon skrev i en kommentar för ett tag sedan, att vår ateljé vore ett roligt resmål i
sommar. Jag glömde svara att jag både blev glad och att det kanske kändes lite för stort.
Vi vet inte riktigt formen ännu, vad vi fyra tjejer som inte riktigt känner varandra, kommer
att utveckla tillsammans och på egen hand.
 
Men om du är i Göteborg i sommar och vill titta förbi och ta en kaffe, kanske köpa en
karta eller bara se min lilla inspirationshörna, så får du självklart maila mig
och så ser vi om det passar!
 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny