Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Lite barn, lite loppis, lite Paris.

 

Dagarna med dom här två små liven är verkligen spännande. Man vet aldrig riktigt
vad man har att vänta. En pall blev ett rymdskepp för en stund och lillan släpper plötsligt
taget och står på egna små ben och svajar. Och tiden går så vansinnigt fort.
 
Kan jag få spara det allra finaste i en liten ask snälla?
 
Jag älskar små barnhänder och jag längtar till Paris. Hela bloggvärlden verkar ha
varit där den här sommaren men det fina med det är ju alla tips som jag tänker ta
med mig när det blir dags för oss. 
 
Koftan och klänningen hittade jag på loppis härom dagen. Det verkar bestämt som om
jag fastnat i den där lite dova grålilarosa nyansen. Den dyker liksom upp
omkring mig hela tiden utan att jag riktigt förstår hur.
 
Från och med September ska jag börja jobba två heldagar i veckan och jag
är så full av idéer, inspiration och förväntan. Det känns lite som skolstart och
som att det är okej att hösten kommer nu.
 
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny