Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Om en klädhängare. En skrivbok och lite annat.

Igår skruvade vi upp klädhängaren Garderob snake här och den är så förbaskat 
snygg tycker jag. Om dagsljuset når in i sovrummet någon dag 
ska jag visa hur det blev. Stora träkulor på bomullssnöre….
 Åh så fint.
Igår gjorde vi också vår första juice i råsaftcentrifugen. Äpplen, morötter, citron 
och ingefära. Det blev lite väl starkt för barnen men med vatten och is blev den
lagom och för oss vuxna var den perfekt.
Lillasyster fladdrade förbi i rosa tyll och kaninöron på huvudet medan jag 
försökte fota något som blev alldeles för suddigt och mörkt. Hon har förresten 
börjat på förskolan idag så det är där jag hänger om dagarna 
den här veckan.
Om den finaste skrivboken har jag skrivit här på kioskens blogg.
Önskar dig en fin tisdag nu <3
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny