kaninregnet

Om min nya header och Zizustadt.

kulgarderobkaninenkaninzizukaninregnetregnet

Sol i köket på morgonen gör mig så mycket gladare. Våren! Det är den som gör mig så förbaskat glad.

Just idag vill jag därför berätta om min nya header. Det är min grymma och mycket kära lillebror Adrian som har gjort den, utifrån min beskrivning. Det är ett litet hopplock av vad bloggen handlar om som ni nog förstår. Som kaniner och regn, blommor och kaffekoppar

Jag har precis fått två nya återförsäljare till kartan, kul! Jag är så glad och tacksam över allt kul som hänt med kartan och allt roligt som faktiskt kommer att hända. För det kommer hända saker framöver.

Lite Basarpriser just därför:

Zizustadt centrum  50×70: 400 (ord. pris 550)

Zizustadt centrum A3: 220 (ord.pris 320)

Kaninen: 150 (ord. pris 200)

Regnet 150 (ord. pris 200)

Kaninen + Regnet 220 (ord. pris 320)

Mars ut!

Maila till: nannavanberlekom@gmail.com för att beställa

Hoppas nu att du får den allra finaste och vårigaste torsdagen.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny