Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Om en kofta, färg och några länkar.

Om en kofta, färg och några länkar.

efterkalas

I barnens rum hänger pom-poms kvar efter ett jobb jag gjorde i veckan och lite kalaskänsla kan det få vara några dagar till tycker jag. Lillasysters kofta är den mjukaste och skönaste och en riktig favorit här. Den finns att köpa hos Medveten mini, och det är ju faktiskt jag som tagit bilden där i shopen! Oj vad liten hon var då…

serenditypity

Gårdagens frukost och morgonjobb. Har ni sett en så vacker färg på anemoner förut? Och den grå skrivboken har jag skrivit om förr… bladen är gjorda av sten och är underbara att skriva på. Och så himla fin är den också tycker jag. Hos Le kiosk så klart.

efterkalaset2

Den här morgonen funderar jag mest på färg. Bara färgproverna är helt underbara och jag kan tänka mig nästan allihop. Är det någon som har provat att måla med kalklitir?

kalklitir

Solen sken in medan jag fotade och Miriam Bryant spelas om och om igen. Kaffet är starkt och mycket. Det måste få vara så med en unge som vaknar 4:22…

kalklitir2

Nu tar vi fredag tycker jag! Hoppas att din blir precis som du önskar <3

Och ps. Tusen tack tack tack till Er som tipsat om Paris! Jag sparar allt i min lilla blommiga bok. Till dig som undrade varifrån boken kommer. Rifle Paper Company är det som gjort den, köpt hos Mokkasin.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny