IMG_2913

Kvällen innan midsommar.

 midsommarkrans7

Först tänkte jag göra riktiga midsommarkransar till barnen. Men så kom jag på att lillasysters nog skulle gå sönder ganska fort om hon ens skulle vilja ha den. Och storebror skulle nog helst bära sin varje dag i massor av dagar. Och då kom jag på Mokkasin-Sofias alla drömmiga bilder av tygblommor och det kändes som den absolut bästa idéen.

midsommar5

En “körsbärskvist” från Tiger i brist på tid. Fast helst ska man ju rota i lådor på loppis, efter ljusmanschetter och annat att plocka i sär. Bort med alla små plastbitar som håller ihop det hela och kvar bli små hål att trä tråden igenom.

midsommarkrans2

Kopparståltråd + natursnöre + blommor och blad

midsommarkrans6

En halvtimme senare

midsommarkrans4

En krans till honom och ett halsband till henne.

Fin midsommar nu

Och glöm för allt i världen inte att kolla in Sofias blom-mobil, och blomster confettin och  dekoration på paket.  Du kanske redan har sett dem, men kolla igen i så fall. Galet vackert och inspirerande. Tusen tack genom midsommarluften till dig Sofia för allt fint du gör!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.