kavat.kustliv.1.6.14

Location @fridaschuler

fridaschuler1

 Det började med att vi sa hej på Basaren och sen blev jag totalförälskad i hennes köksbord när jag tittade in i hennes feed på instagram. Vi tog en kaffe en dag i somras och hon är himla bra helt enkelt @fridaschuler, igår åt Nina och jag frukost där innan vi gjorde ett roligt jobb.

Turkisk yoghurt valnötter och honung – inget nytt kanske – men vansinnigt gott ändå.

fridaschuler4

Nina hade en ny kimono från Zara som jag också blev förälskad i. Så vackert mönster och fransarna…

fridaschuler2

Den gröna hattasken fick jag med mig hem och något spännande håller på att hända Kiosken och jag kan nästan inte hålla mig. Snart snart….

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny