Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Januarimorgon.

Januarimorgon.

Januarimorgon

Ett snabbt hej måndagmorgon.

Mitt badrum är långt ifrån allt jag drömmer om, men jag älskar verkligen fönstret med den djupa nischen och det mörka träet. Även jag fick ett lyxigt paket från Filippa K innan jul och jag har lite svårt att vänja mig vid att få så fina saker skickade så där. Varmaste tack!

Januarimorgon2

Några morgonfavoriter från Åhléns. Älskar verkligen Dermalogicas Daily microfoliant. Du blir silkeslen i ansiktet efteråt, lovar… Jag upptäckte den för tio år sen och älskar den än.

frukostjanuari

Och frukost av italiensk slag är min favorit.

Ett av mina nyårslöften är att bli lite sundare… så klart… men ett annat är också att unna mig, vara snäll och ta hand om mig själv. Som att ta mig tid att äta lång frukost.  Inte skynda i väg…

Men nu har jag en hel evighetslång lista med paket att beta av och det är jag så klart otroligt tacksam över! Även om någon extra ledighetsdag med barnen hade varit underbart. Du har väl inte missat att vi har rea i shopen förresten?

Ok, det var det. Ha en finfinfin måndag.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny