dam.11.9.14

Lately. Lite blandat och tipsigt en onsdag.

Ava - Paris  Tur att allting är föränderligt, att känslor ändras och går över. Tusen tack för alla snälla värmande och peppande ord som rasat in från håll och kanter. Jag är helt förundrad över den här världen och så tacksam över att den finns. Jag tvekar ofta på hur mycket jag vill dela med mig av mig själv, men landar oftast i att det ger så mycket tillbaka när man vågar.

Idag lyssnar jag på Went to War och grämer mig att jag inte köpte biljetter till Amason innan dom tog slut. Idag laddar jag också för en viktig sak som är både nervös, läskig och lite spännande.

Bilden ovanför är från Paris. Lite Sandberginspiration kan man säga… Nu har de släppt sin nya hemsida och jag har varit med och plåtat två bilder till framsidan. Inklädda böcker och utvalda rullar…

gardenparty

I butiken damp två väldigt fina saker ner förra veckan. Faten Garden party i Sepia och grönt. Tycker dom är ruskigt fina och skulle vilja mixa flera av varje och duka upp ett stort och härligt kalas i vårsolen. Trollsländan fick vi in en andra omgång och även den är snart slut igen.

Rum21

Och så var jag ju hos RUM21 och minglade i deras nya butik på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg. Det var för flera veckor sedan men jag kom bara av mig helt och hållet sen. Så här fint hade de i alla fall dukat upp med smörrebröd eftersom det var danskt tema.

Rum21-2

Fint sällskap hade jag.

Tant Johanna och Cecilia var högst inblandade i det hela. Johanna har hjälpt till med både butikskoncept och inredning, och Cecilia har gjort deras nya grafiska profil och logga. Så snyggt jobbat! I bilden hänger även Fanny, Lotta,  Krickelin och butikschefen. Massor av fler bilder hittar du här, här och här om du är nyfiken. Stort tack för att jag fick komma och lycka till med butiken! Och till alla andra rekommenderar jag så klart ett besök om ni är i Göteborg.

Nu måste jag avrunda och ta mig bort mot det där pirriga. Men vill bara först också säga att jag svarat på kommentarer i flera inlägg tillbaka, så du som bad om färgkod eller något annat viktigt inte missar svaret…

hej hej kram

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.