Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Eduards hos @annacate

Eduards hos @annacate

 

Eduardo hos annacate1 Idag var Nina och jag hemma hos min vän annacate för ett litet jobbmöte, och så passade vi på att fota våra nya väskor från Eduards. Det här hemmet är alltså något av det vackraste…. väskan gjorde sig genast hemmastadd och jag svävade ut i tapetdrömmar och längtan.

Eduardo hos annacate2

Cates farmors gamla Coco Chanel i vacker flaska och nya armband till toner av Belle & Sebastian och Dylan

Eduardo hos annacate3

Armbandet finns i svart, natur och gråblått om du undrar. Alldeles snart i shopen.

 Eduardo hos annacate5

Vi åt nybakat bröd och grapefrukt i pausen, pratade och planerade. Och jag älskar verkligen det här hemmet, och dom som bor där.

Eduardo hos annacate4

Tack fina du för att vi fick komma och härja runt.

Och nu måste jag sova!
Men kom gärna och hälsa på i butiken imorgon, öppet 12-15, Sveagatan 20 i Göteborg. Förutom Eduards har vi nya wallhangings och härliga kuddar från Barcelona.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny