Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Sol och grönt till George Ezra.

Sol och grönt till George Ezra.

morning På morgonens bord till toner av min bästa pepplåt Budapest med George Ezra. Kaffe, vårigt läppstift och shinjuku Bloom är också bra. Min dator kraschade strax efter det här och molnen drog ihop sig. Men en vänlig själ kom förbi och rensade min dator och nu funkar det igen

uashmama + unikdesign 1200x797   En annan dag sken solen in så där vansinnigt härligt och jag fotade nya krukor och en ny duk till shopenUashmama s + m 1200x815 Broste + unikdesign 1200x797

Snart lämnar jag det här gröna vardagsrummet och nästan det enda jag tänker på just nu är färg och tapetval, hur vi ska möblera och den härliga utsikten där…

Har ni förresten sett Johannas fina hem här på Lovely life. Wow, vilken inspiration! Ha en skön helg nu. Jag ska krama barn och njuta av sol. hej hej!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny