Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Prostens Pizza på söndagen.

Prostens Pizza på söndagen.

prostens1 prostens2.prostens4I söndags åkte jag och vårt fina lilla insta-gäng till Skrea Prästgård och hälsade på Lisa Lemke och hennes härliga familj. I ladan på gården lagar Lisa och hennes man Marcus jordens godaste vedungnspizzor på bra lokala råvaror och dukar upp både inne och ute i sin egen trädgård…En dag på landet med pickande höns i trädgården, sköna människor omkring, fantastisk mat och Lisas energi var precis vad jag behövde för att ladda om. Gud vad inspirerad man blir av människor som brinner för sin sak prostens5 prostens6 Godaste citronlemonaden fick vi också.

prostens7

Och hur mycket energi kan man besitta? Hon smittar verkligen av sig med sitt engagemang och sin glöd denna Lisa. Jag som länge varit så oinspirerad att laga mat blir allt lite sugen på att lära mig och bli bättre…prostens12 Lotta vacker som en dag

prostens8

prostens10Sista piffet. Så sjukt gott och välgjort!

prostens9

Om du får chansen att besöka Prostens Pizza så bara gör det! Nu har sommarens platser släppts så det kan hända att det redan är fullbokat, med tanke på hur poppis det har blivit, men kolla upp det om du har vägarna förbi Falkenberg i sommar. Jag lovar att du kommer få världens härligaste matupplevelse och den här familjen vet precis hur man får folk att känna sig varmt välkomna.

Tusen tack för att vi fick komma <3

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny