flowers

I varje ögonblick.

varje ogonblick1

Jag brygger kaffet rakt ner i koppen. Apelsin och mandelsmör stillar sötbehovet. Utanför skiftar himlen mellan grått och vitt och boken jag läser just nu är inte precis någon fredagspepp. Ändå måste jag läsa den, sugs rakt in i det jävliga sorgliga.

varje ogonblick2 I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv gör mig påmind om hur sådant som inte får hända faktiskt kan hända. En människa kan vara frisk och höggravid, men bli dödssjuk i cancer och dö inom en vecka och en man förlorar sin fru och kommer hem ensam med ett litet barn.  flowers

Det är fredag den 2:a oktober och jag vill påminna alla om att hålla extra hårt om dem ni älskar. Och jag hoppas att ni  som tittar in hos mig har en fin helg framför er nu.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.